top of page

Een kinderwens die uitkomt, dat is mijn intentie voor jullie

Veel koppels hebben een onvervulde kinderwens. Soms lukt het wel om zwanger te worden, maar wordt de zwangerschap vroegtijdig onderbroken. Dit kan meerdere oorzaken hebben en als dat vaker gebeurt kan dat jouw (zelf)vertrouwen verkleinen en de angst vergroten.Vaak wordt er geen oorzaak gevonden voor deze ‘verminderde vruchtbaarheid’.  Vanuit de fertiliteitsreflexologie heb ik aandacht voor meerdere factoren, zoals ziekte, voeding, leefstijl, stress, beperkende overtuigingen en gedachten. De behandeling bestaat dus enerzijds uit voetreflexologie en anderzijds uit ondersteunende adviezen die jouw kans op (voldragen)zwangerschap vergroten.

 

Fertiliteitsreflexologie helpt bij het reguleren van de menstruatiecyclus en verminderen van menstruatieklachten. Ook bij de man kan het de vruchtbaarheid verbeteren.

Het kan ter ondersteuning van een medisch traject ingezet worden en dan wordt er ook rekening gehouden met jouw cyclus en de reguliere behandelingen.

Maar je kan ook preventief behandelingen opstarten om jouw lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op de zwangerschap.

Zowel de vrouw als de man kan op deze manier behandelt worden.

Bij welke klachten kan fertiliteitsreflexologie ingezet worden;

Bij de vrouw

  • Probleem bij de ovulatie door onregelmatige of geen menstruatie

  • Verminderde levensvatbaarheid van het eitje

  • Vergroeiingen van de eileiders of baarmoeder

  • Endometriose

  • PCO-syndroom (Poly Cysteus Ovarium syndroom)

  • Infecties (candida, chlamydia)

Bij de man

  • Onvoldoende, afwijkend of minder beweeglijk sperma

istockphoto-665037880-170x170[1].jpg

Ervaringen

Na mijn tweede miskraam vertelde mijn moeder dat ze had gelezen dat voetreflex misschien kan helpen. Via internet kwam ik bij Esmi terecht. Haar verhaal sprak me aan en na de eerste kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak.

 

Ik kreeg adviezen waar ik zelf mee aan de slag kon om mijn systeem te versterken. Elke behandeling maakt mij steeds heel ontspannen en gaf me rust in mijn hoofd. Door de miskramen maakte ik me stiekem heel druk of het nog wel goed zou komen. Esmi kon me dan weer in mijn kracht zetten en na 6 behandelingen bleek ik zwanger te zijn. Tot 12 weken zwangerschap heb ik nog regelmatig een behandeling gehad. En ondertussen heb ik alle vertrouwen dat we straks ons eerste kindje mogen verwelkomen. Ik ben heel dankbaar dat ik op de natuurlijke manier zwanger ben geworden. Ik heb veel gehad aan de hulp van Esmi.

Anne

____________________________

Ik heb Esmi ervaren als een kundige en sensitieve therapeut. Je voelt je heel welkom en gerespecteerd bij haar. Ik ging naar Esmi, omdat ik al anderhalf jaar niet zwanger kon worden/blijven en 2 miskramen had gehad. Na 1 behandeling was ik zwanger! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik de balans weer in mezelf terug kon vinden. Fysiek stond mij namelijk niets in de weg om zwanger te worden, maar de onbalans in mijn lichaam wel. Heel bijzonder dat ze zonder toelichting precies de punten wist te vinden die gevoelig waren. Ik kon het tijdens en na afloop van de behandeling op die specifieke plekken voelen. Tijdens mijn zwangerschap ben ik nog regelmatig terug gegaan voor een fijne, ontspannen behandeling. Ik raad haar 100% aan. 

Juliette

_____________________________

bottom of page